2011. március 9-én átlépünk a Maya Naptár következő szakaszába

Biztos vagyok benne, hogy te is érzed már egy ideje az idő-felgyorsulását és érzékeled azt is, hogy minden egyre gyorsabban változik. 2011. március 9-én átlépünk a Maya Naptár következő szakaszába, amely az Univerzális Alsó-Világ elnevezést viseli. A Maya Naptár szerint ez a szakasz összesen 234 napból áll, és ezzel, a kilencedik szakasszal, vagy hullámmal további 20-szorosára gyorsul az idő.
Gyakorlati nyelvre lefordítva 20 napba sűrítve éljük meg azt, amit eddig egy év alatt éltünk. Azaz, egyre nyilvánvalóbbá válik mindannyiunk számára az idő illúziója és az, hogy csak a pillanat létezik.

Carl Johan Calleman több könyvet is írt a Maya Naptárról és most tőle szeretnék idézni ezzel a kilencedik hullámmal kapcsolatban, amelybe 2011. március 9-én belépünk:

"Egyre közeledünk az Egység Tudatosság Hulláma felé, amelynek kezdete 2011. március 9-re helyezhető...Ez a folyamat arra szolgál, hogy az Univerzum és az emberiség a tudatosság legmagasabb szintjére lépjen...2011 nem csak egy a többi közül, hanem ez az esélyünk arra, hogy a Kozmikus tervvel együtt kezdjünk el teremteni...
a Maya piramis kilencedik szintje hatalmas rezgés-emelkedést hoz magával...annyi a dolgunk, hogy hozzáhangoljuk magunkat ehhez az új rezgéshez...Ha a kilencedik hullám a harmónia megteremtéséről szól, akkor a mi dolgunk annyi, hogy kérjük az Isteni vezetés segítségét...Nincsen válasz arra, hogy hogyan történik meg az Egység Tudatosságba való átlépésünk, de vannak hozzá eszközök. Minden egy szándékkal kezdődik..."

Azaz elég, ha megfogalmazod a szándékot, hogy szeretnél belépni az Egység Tudatosságba, szeretnél hozzáhangolódni a kozmikus változáshoz és aztán engedheted megtörténni. :-)

Egy praktikus tanács! Engedd be a lehetségest! Ha eddig azt ismételgetted, hogy az emberek ilyenek, meg olyanok, nem tartanak ott, akkor hagyd ezt abba és vedd észre, hogy ezekkel a gondolatokkal te magad állsz a változás útjába.
A kérdés csak annyi, hogy szeretnél-e egy olyan világban élni, ahol béke van, bőség és az emberek a Lelkükből fakadóan, belülről tudják mi a legjobb? Ha a válaszod igen, akkor csak annyit kell megtenned, hogy beengeded a lehetségest és nem ismételgeted tovább azokat a kifogásokat, amiért mindez nem történhet meg.


Calleman cikkében arra hívja az embereket, hogy március 9-én bárhol is vannak, csatlakozzanak ehhez a folyamathoz!






Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése