A globális génmanipulálási kísérlet már nem teória

  A Wikileaks folytatja a nemzetközi diplomáciában zajló konspirációk, összeesküvések és korrupció feltárását. A legutóbb már bemutattunk egyet, amiben a római pápa GMO melletti kampányra felszólítása szerepelt. Most egy olyan került elő, ami hűen megmutatja, hogy egy tisztán gazdasági érdek politikai támogatása az USA kormányhivatalnokai részéről hogyan válik fizikai fenyegetéssé Európa számára.
Craig Stapleton, az Egyesült Államok franciaországi nagykövete. Ilyen tisztségében még el is fogadható, hogy támogatja az amerikai biotechnológiai ipar kereskedelmi érdekeit és próbálja erővel benntartani a génmódosított termékeket Franciaországban. Ami miatt a wikileaks oldalaira került, az a modor, ahogyan teszi ezt. És ez a modor teljesen jellemző a Monsanto biotechnológiai óriás modorára.
A nagykövet a következőket mondja: "Európa nem előre, hanem hátra felé mozog ebben a kérdésben és ebben Franciaország vezető szerepet tölt be Ausztria, Olaszország és az Európa Tanács mellett. A várható retorziók azonban majd világossá fogják tenni ezeknek az országoknak, hogy az EU számára ennek ára lesz és a GMO ellenes hangok is erősödni fognak."
Micsoda? Hogy a GMO-val való szembenállásnak "ára lesz" számunkra? És "megtorlásra" számíthatunk? 
De Stapleton ezt is hozzáteszi:
"... javasolja, hogy állítsunk össze egy megtorlási listát, ami némi fájdalmat okoz az egész EU-ban, mivel kollektív a felelősség, de összpontosítsunk a fő bűnösökre. Muszáj, hogy legyen egy ilyen listánk és ezt hosszú távon fenn kell tartani, mert nem várható gyors győzelem."
Amikor ezeket a szavakat olvassuk, ne feledjük, hogy ezek az USA franciaországi nagykövetének szavai és "megtorló listáról" és "fájdalom okozásról" beszél az európai országok vonatkozásában és mindezt "hosszú időszakra" képzeli el.

A globális GMO összeesküvés nem egy elmélet csupán

Szükséges ennél többet tudnunk? Ez a kiszivárogtatott dokumentum igazolja, hogy létezik egy globális összeesküvés a génmanipulált termékek elterjesztésére, amin a kormányok és a Monsanto titokban munkálkodik, míg  az ellenzői fájdalmas büntetésekre számíthatnak. Csak gondoljunk bele, hogy hazánk eddig vezető szerepet vállalt a GMO termékek távol tartásában. Mire számíthatunk ez után és mennyiben oka gazdaságunk mostani fájdalmának eddigi GMO ellenes szerepünk?
A választ persze nem tudjuk, de azt gondoljuk, hogy Kövér László házelnöknek nem ezen adatok kiszivárogtatóit kellene terrorizmussal vádolnia.

Forrás: http://naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=453%3Aa-globalis-genmanipulalasi-kiserlet-mar-nem-teoria&catid=81%3Aeuropa&Itemid=198



Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése