A víz tudatos kristályai

 
Az ima hatalma láthatóvá válik. Valóban képesek vagyunk meggyógyítani az Anyaföldünket jó szándékkal, szeretettel és tudományosan megalapozott imával. De van még egy kritikus összetevő: a hit.

Mivel jobb "egyszer látni mint százszor hallani", igyekeztük megtalálni a legegyszerűbb és legmeggyőzőbb képeket, melyek azt mutatják be, hogy a gondolataink, szavaink és érzéseink hogyan hatnak az úgynevezett fizikai tárgyakra, még molekuláris szinten is.

Az fenti képen a tiszta víz megfagyott kristálya látható, mely fényes, csillogó hatszöget formál. De az emberi gondolatokra és érzelmekre adott válaszként a vízkristályok különböző formákat vehetnek fel.

Ez a cikk Masaru Emoto Japánban végzett csodálatos munkáját mutatja be. Az itt bemutatott fényképeket a "The Messages of Water" (A víz üzenetei) című nagyszerű könyvből vettük. Ha megismerkedsz Emoto munkáival, ez örökre elűzi a kétségeidet, ha még maradtak egyáltalán, azzal kapcsolatban, hogy a gondolataid hatnak a környező világra.

Emoto a világ minden pontján kutatja a gondolatok, szavak és zene vízmolekulákra gyakorolt hatását. Az itt következő leírás a fentebb említett könyvből származik.

A képen egy megfagyasztott vízmintát láthatsz, melyet a Japán Fudzsivara tóból vettek. Mint látjuk, a víznek sötét és formátlan, kristálytalan struktúrája van.







A próba vétele után Kato Hoki atya, a Jyuhouin székesegyház főpapja egy óráig imádkozott a tó partján. Ezt követően újból mintát vettek a vízből, lefagyasztották és lefényképezték. Mint a képen láthatod, a változás megdöbbentő. Az előző próba ronda masszája helyett tiszta, fényes-fehér hatszögű kristályokat látunk.





A negyedik képen látható próbát szintén a fentebb említett tóból vették az ima után. Masaru Emoto még nem találkozott korábban soha ilyen kristályformával, pedig már több, mint 10.000 kísérletet végzett el a vízpróbákkal. Mint látható, ez egy heptagon, vagyis hétszög kristály. Rebekka a Dolphin Swim-ből meséli: "Kato atya elmagyarázta, hogy az egyórás imája során a Szerencse hét Istennőjének szellemét hívta meg." (A fényképen a szín aranyszínű, nem pedig fehér.)


Ez a kép a "megmunkálatlan" desztillált vizet mutatja be. A desztillált víz különböző próbái különböző alakzatokat mutattak, de azok sohasem voltak kristályok. Ezt követően ezeket a próbákat különböző"megmunkálásnak" vetették alá, vagyis a vizet tartalmazó üvegek oldalára címkéket ragasztottak fel, melyekre különböző szavakat és neveket írtak. Ezen kívül zenét játszottak a víznek és különböző virágok kivonataival keverték össze. Az egyik eredmény a nyelvi különbségek felfedezése volt. Például a "köszönöm" szó angolul más kristályformát hozott létre, mint ugyanaz a szó japánul.

Íme, még néhány hatás, amit Emoto felfedezett a munkája során.

A tiszta hegyi forrásokból származó víznek csodálatos kristályszerkezete van, míg a szennyezett vagy állott víz kristályai deformáltak és elhajlottak.

Amikor a desztillált vizet tartalmazó üvegre a "köszönöm" szót ragasztották, a megfagyasztott kristályok alakja hasonlított arra, mint amikor Bach "Goldberg variációi" című művét játszották le a víznek (lásd a baloldali képet) - ezt a zeneszámot a művész annak az embernek írta hálája jeléül, akinek a nevét tartalmazza a kompozíció címe.



Miután a víznek lejátszották Elvis Presley "A törött szívek szállója" című dalát, a jégkristályok félbe voltak törve.

Amikor "Hevy Metal" zenével bombázták a vízpróbákat, vagy mikor negatív szavak voltak írva az üvegek címkéire, vagy amikor a vízpróbáknak szándékosan negatív gondolatokat és érzelmeket küldtek, a vízben egyáltalán nem alakultak ki kristályok, hanem mindenféle formátlan, kaotikus minták voltak csak láthatóak.

Adott virágból készült kivonatokkal keverve a vízkristályok gyakran vették fel az adott virág formáját. Itt olyan kristályformákat láthatunk, melyeknél a vizet margarétából készült kivonattal keverték.





A gyógyítás és a mindennapi jólét szempontjából is nagy jelentősége van a negatív szavak és gondolatok vízkristályokra gyakorolt hatásának. Amikor a desztillált vizet tartalmazó üvegre az "Adolf Hitler" nevet ragasztották, a baloldalon látható eredményt kapták.




Itt pedig a "te hülye vagy" felirat hatását láthatjuk. Érdemes megjegyezni, hogy a felirat okozta mintázat szinte teljesen megegyezik azzal a mintával, amit a "Hevy Metal" zenével bombázott víz mutat. Masaru Emoto csodálkozva írja a könyvében: nem azt jelenti-e ez, hogy a "Hevy Metal" zenék előadói az embereket hülyéknek tartják?


A fényképek másik gyűjteménye meglepő különbséget mutat azon kristályminták között, melyeket a következő szavak váltottak ki: "Csináljuk meg ezt" és "Csináld meg ezt". Az első esetben a kristályok gyönyörű szép hópelyhekre hasonlítottak, míg a második esetben egyáltalán nem alakultak ki kristályok.

Néha, mikor nem látjuk az imáink és pozitív kijelentéseink hatását azonnal, úgy gondoljuk, hogy vereséget szenvedtünk. De mint ahogy Masaru Emoto képei is tanítanak minket, maga a vereség gondolata is átadódik a környezetünkben lévő tárgyakra. Most, hogy ezt megláttuk, emlékezni fogunk, hogy még ha nem is látszódik szabad szemmel azonnali eredmény, akkor is van hatása a gondolatainknak és imáinknak. Mikor szeretettel gondolunk a testünkre, az válaszol rá. És mikor szeretetet küldünk a Földünknek, Ő is válaszol. A testünk 70%-a víz. A Földünk felszínének 70%-át víz borítja. Saját szemünkkel láttuk a bizonyítékát annak, hogy a víz egyáltalán nem halott, hanem igenis élő és képes válaszolni minden gondolatunkra és érzelmünkre. Talán most, hogy ezt megláttuk, elhisszük, hogy képesek vagyunk meggyógyítani a világot és magunkat, felhasználva a gondolataink és érzelmeink feletti hatalmunkat. Abban az esetben, ha hiszünk benne.

Reméljük, hogy Te is csatlakozol a telihold és újhold napjain rendezett globális meditációkhoz. De akár csatlakozol ezekben az időkben, akár más világméretű meditációkban veszel részt, akár a szíved nyugalmában végzed el ezt a belső munkát, telve szeretettel, egy biztos - megtudjuk gyógyítani Anyánkat és létre tudunk hozni egy tiszta, romlatlan világot, melyet aztán átadhatunk a gyerekeinknek és a gyerekeink gyerekeinek hét nemzedéken át.



Írta: Susan Barber / Forrás: fenykapu.free-energy.hu



Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése