Emberi testrészek a polcokon

A szupermarketek és hentesüzletek pultjai dugig vannak más állatok testrészeivel, amik látványa a legtöbb ember számára természetes. Sokan bele sem gondolnak, hogy amit olyan "természetes könnyedséggel" tesznek kosarukba, az néhány órával azelőtt még élt, lélegzett, és egyáltalán nem akart meghalni.
A következő képek nézegetése közben elképzelhetjük, milyen érzés lenne, ha egy nálunk erősebb faj a mi húsunkat árulná befóliázva és fogyasztaná előszeretettel...

A thaiföldi Kittiwat Unarrom nem egy átlagos pék. Festészetet és szobrászatot tanult, de miután testvérei meghaltak 32 évesen hazatért, hogy átvegye a családi pékséget. A zsemléket és kenyereket túl unalmasnak találta, ezért emberi testrészek (fejek, karok, lábak és lábfejek) készítésével kezdett kísérletezni, amihez alapos tanulmányokat folytatott az emberi anatómiával kapcsolatban. Munkái kenyértésztából készülnek, melyeket csokival és egyéb színezőanyaggal tesz élethűvé. Nem csak egy jól kinéző formát akart létrehozni, de el akarta érni, hogy érzelmi reakciót váltson ki a szemlélőkből, és hogy művei ne csak látványosak, hanem ízletesek is legyenek.
A 2006-os nyitás óta megalkotta saját művésznevét is, és a "Body Bakery" mára már népszerű turista látványosság.














Forrás: http://mindenallategyenlo.blogger.hu/

4 megjegyzés:

Morbid, de épp ezért elgondolkodtató. Jó erős mélyütés.

 

Bizony az, de az is elég "beteg" lehet, aki ilyet fogyaszt.

 

I cоuld not resist commenting. Exceptiоnally well written!


Visit my sitе: wikisailing.org

 

I'd like to find out more? I'd ωant to finԁ out some adԁitiοnal information.


Also ѵisit my ωebpage ... hair removal systems

 

Megjegyzés küldése