FIGYELEM, kritikus napok jönnek!

Az elkövetkező napokban két olyan hatás is lesz az égen, amelyek valószínűleg felerősítik a világban zajló eseményeket. A gócpontok ismételten a Közel- és a Távol-Keleten lesznek, - de Anglia, Franciaország és Németország is a képbe kerülhet...

Eddig történt:

  • január 22-én a Jupiter belépett a Kos jegyébe, s ezzel aktiválta a Közel-Keletet, azaz az arab világot (Tunézia, Egyiptom stb...)


  • március 12-én az Uránusz csatlakozott a Jupiterhez és eseményeket váltott ki a Távol-Keleti térségben (Japán).


Miért pont ezeken a helyeken?

Jegyváltásával a Jupiter, kvadrát fényszögbe került a Bak jegyében lévő Plútóval. A Közel-Kelet Skorpió jellege miatt a Plútó, az arab világot képviseli, - ezért a Jupiter jegyváltása elsősorban a Plútó területeit (arab világ) érintette érzékenyen.

A sorból mindig kilógó különc Uránusz, ahogy korábban már sejteni lehetett, nem csatlakozott a Jupiterhez, vagyis NEM A PLÚTÓ területeit vette célba, hanem a Kossal szemben lévő Mérleget... A Mérleg állatövi jegy pedig a Távol-Keletért felelős, ezért történtek ott az Uránuszi események.


Mindezek az események és hatások az elkövetkező napokban (30 nap) valószínűleg felerősödnek, hiszen hamarosan a Nap is belép a Kos jegyébe.

A korábbi bejegyzésekből már tudod, hogy a Nap megvilágítja és egyben felerősíti azt a területet ahol éppen jár. A Kos jegyébe lépve 3 bolygó hatását is felerősíti: a jegyben lévő Jupitert és Uránuszt, valamint a Kos uralkodóját a Marsot. A hatásnövelés várhatóan újabb eseményeket idéz majd elő.

Van azonban még valami, ami miatt további hatásokra számíthatunk, mégpedig az úgynevezett...


Szuperhold-jelenség

A Hold gravitációs vonzása nem ismeretlen a tudósok számára. Március 19-én ez a vonzás különösen erős lesz, hiszen a Hold ekkor kerül a Földhöz a legközelebb. A megnövekedett gravitációs vonzás - legalábbis az eddigi tapasztalatok ezt mutatják - vulkanikus tevékenységeket, földrengéseket, viharokat válthat ki.

A mostani “Szuperhold” különlegessége, hogy telihold lesz. A Földhöz való közelsége miatt a 14%-al nagyobbnak tűnő Hold, kifejezetten szép látványt mutat majd - ha felhők nem takarják, 19-én este érdemes lesz megnézni!


Anglia, Franciaország, Németország miért?

Túl sok bolygó van a harcias Kosban! Mivel ezen országok állatövi besorolása Kos, ezért feltételezhető, hogy velük kapcsolatosan események következnek be.

Hogy a Nap, milyen hatást gyakorol majd a Kos jegyében lévő bolygókra és az érintett országokra, az elkövetkező 30 napban kiderül...
(Reméljük rendre utasítja őket!)










Forrás: http://www.asztropatika.hu/blog.php




Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése