Háború a bolygó ellen

Titkolt támadás folyik a bolygó, a természet és az élet ellen. A rejtőzködő gyilkos neve: HAARP 
 
Éghajlat módosítás, mesterséges „véletlen”katasztrófák, (mert véletlenek nincsenek.)
Legjobb védekezés a támadás - tartja a mondás. Nos, ez a hétköznapi életben éppúgy igaz, mint a hadviselésben. És Montecuccoli óta azt is tudjuk, hogy a háborúhoz pedig három dolog szükségeltetik pénz, pénz és pénz.
Ezért azt mondhatjuk, hogy azok fejleszthetnek ki egyre hatékonyabb fegyverrendszereket, akik ehhez kellően tőkeerősek, vagy ilyen támogatókkal rendelkeznek.
Bár az USA, egyike legeladósodottabb országoknak, azonban a haditechnikai eszközök kutatására, fejlesztésére mindig futotta eddig, - hogy hogyan és miből az egy külön fejezet.
Noha más országok is, mint például Kína vagy Oroszország sem maradtak el ebben, sőt!
E cikk témája mégis egy amerikai felügyeletű és „tulajdonú” fegyverrendszerrel foglalkozik. E fegyverrendszert joggal nevezhetjük a jövő egyik legalattomosabb, legkártékonyabb, s egyben legszélesebb körben felhasználható tömegpusztító fegyverének. Ez nem más, mint az ártalmatlan névvel illetett HAARP.
Amit tudhatunk róla, eredetileg jó célokra, és védelemre használható felfedezésként indult útjára, amíg ez is, mint oly sok más felfedezés, és találmány nem jutott lelkiismeretlen kezekbe. És azok sorsára jutva fejlesztették azzá, ami ma.
Nem meglepő módon óriási titkolózás veszi körül.
Elhallgatással igyekeznek a széles nyilvánosság előtt titokban tartani – eddig elég nagy sikerrel.
Ártalmatlan tudományos kísérletnek álcázva, próbálják megtéveszteni azokat, akik gyanút fogtak és szeretnék az igazságot kideríteni.
Dezinformációkkal, elbagatelizálással, operálva akarják kisebbíteni, vagy nevetségessé tenni a napvilágot látott tények, információk, netán informátorok hitelességét.
Gyanút keltő, kiemelten magas fokú biztonsági intézkedésekkel védik a HAARP kutatásokat, a kapcsolódó információkat épp úgy, mint magát az objektumot.
Mi az a HAARP?
HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) Mely a XX. század elején Nikola Tesla, szerb feltaláló, (700 találmánya volt) felfedezéseinek, kísérletei eredményeinek felhasználásával, ötletein alapulva indult.
A HAARP egy hatalmas antennaként üzemel, mellyel rádió frekvenciás energia sugarat küldenek a felső légkörbe, az ionoszférába.
A köznyelv ezt nevezi halálsugárnak. S nem alaptalanul, mint azt a videóban is láthatjuk.
Az elektromosan pozitív ionoszféra az összességében negatív töltésű földfelszín ellenpólusa, így a két réteg között folyamatos az elektromos feszültség. Ez a feszültség rendszeresen kisül, amikor valahol a Földön kitör egy vihar.
Az ionoszféra fizikai tulajdonságait használja a technika a drótnélküli információátvitelhez. A földi adók által kisugárzott rádióhullámok számára az ionoszféra olyan, mint egy hatalmas homorú tükör. Visszaveri a rádióhullámokat, amelyek így nagy távolságokat is képesek áthidalni.
Az ún. dipólusos antennákból jelenleg 48 van, a végleges kiépítettséghez 180 antenna felállítását tervezik. A kereszt alakú antenna egyik karja a 2,8-7 MHz-es tartományért, a másik a 7-10 MHz-es frekvenciasávért felelős. Az antennák úgy vannak kapcsolva, hogy az ionoszféra szűk tartományát is képesek pontszerűen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni. Az ionoszféra megcélzott tartományában ez elektromágneses folyamatokat gerjeszt, ami rádióhullámok kisugárzását eredményezi.
Alaszkában, Gakona település közelében található a bázis. Az út mellett több kilométeren át szögesdrótkerítés húzódik. A kerítés mellett tábla figyelmeztet arra, hogy itt katonai terület kezdődik, egy szigorúan őrzött katonai bázison üzemel a kutatóállomás, a legnagyobb titoktartással övezve.
Katonai és kormány felügyelet alatt. Közreműködői az US Navy (haditengerészet), a US Air Force (légierő), valamit néhány egyetem és beszállító cég. A terület tulajdonosa az USA Védelmi Minisztériuma.
De mint tudjuk, minden kiderül, csak idő kérdése. Nos, az itt folyó kísérletekről is lassan lehull a lepel. Nemcsak a kiszivárogtatás és állandó megfigyelések következtében.
A HAARP mára a legkülönbözőbb tudományos területeken zajló kísérleteket összehangolt rendszere. Ahogy eddig megtudhattuk, a meteorológia-, az elme-, a pszichológiai, és mentális kutatásokat, olvasztja egybe a haditechnikai-, a csillagászati, rádiótechnikai- fizikai- és kémiai területeken folyó tudományos elméletek és kísérletekkel. Ha úgy tűnne sokaknak, hogy a túl sok területet nem lehet egy rendszerbe foglalni, mert az csak káoszt eredményezne, azokat emlékeztetnénk arra, hogy a világban minden mindennel összefügg. Nem lehet úgy belepiszkálni az anyatermészet stabilitásába, hogy valahol más területen ne okozna instabilitást, káros változásokat. Még akkor is, ha ez első pillantásra nem szembeszökő! Ezt ma már sokan tudják és tapasztalják. Gondoljunk csak arra, hogy micsoda gyors ütemben halnak ki fajok a földön.
Időjárás befolyásolás, A HAARP,mint a „természeti” katasztrófa eszköze 
Véletlenek nincsenek, semmi sem történik ok nélkül.
A HAARP „belepiszkálása” a természet rendjébe, igen sok területet ölel fel. De sehol sem ártalmatlan!
Ráadásul a tervezett következményeket túl, a nem tervezett következményekkel is terhelt.
Bizton állíthatjuk, nemcsak okok, de politikai, katonai és üzleti ÉRDEKEK is meghúzódnak a beavatkozások mögött. 
Előzetesen egy tény; az alábbi linken szereplő cikket néhány hónapja töltöttem le a HM honlapjáról, meglepő módon ezen a linken mára már nem érhető el az alábbi cikk! http://www.hm.gov.hu/hirek/kiadvanyok/uj_honvedsesegi_szemle/a_meteorologiai_hadviselesrol1
A cikk ábrái még elérhetőek: http://www.hm.gov.hu/files/9/6287/abrak.pdf 
Stefancsik Ferenc cikkét megtekinthetik erre a linkre kattintva: A meteorológiai hadviselésről1
Az elmúlt évek hazai és külföldi érthetetlen „természeti” katasztrófái kapcsán, tudományos magyarázat híján bennünk is felvetődött sok kérdés és laikus találgatás.
Gondolunk itt az egyre gyakoribb eseményekre, mint a megmagyarázhatatlannak tűnő tömeges madár- és hal pusztulásokra, hegyomlásokra, földrengésekre az e tekintetben általában stabilnak mutatkozó helyeken, hihetetlen erősségű, szinte a semmiből hirtelen keletkezett tornádókra, cunamikra, özönvizekre, áradásokra, a kiugróan sokáig tartó szárazságra, elsivatagosodásra, a szokatlanul forró és hosszan tartó kánikulákra, furcsa villámjelenségekkel kísért vulkánkitörésekre.
Vagy álljon itt a Stefancsik által említett példa: „Egyesült Államokban egy sivatagos területet öntött el pár perc alatt egy felhőszakadás. Európában a kánikula több tízezer áldozatot szedett. A szakemberek szerint a helyzet évről évre rosszabbodik.”
Bár nem kétséges, hogy az iszonyú méreteket öltött ipari környezetszennyezés és túlhalászat, s egyéb ipari profitnyerő vállalkozások mérgei nem kis mértékben okolhatóak a bolygónk, a természet immár egyre gyorsabb pusztításáért, hosszas szenvedésekkel teli haldoklásáért, s nem utolsó sorban az emberek egészségének és életminőségének romlásáért. Valószínűleg a hadi- és űrtechnológiák, környezet- és űrszennyezésben épp ennyire felelősek. Ráadásul ezen technikák káros következményeit nem is igen kísérik figyelemmel, nem mérik, hatásait nem kutatják és publikálják a széles nyilvánosság számára.
Nézzük mire is használható, mi mindenre képes a HAARP technológia az időjárás, az éghajlat és a természeti erők befolyásolásában.
Stefancsik ezt írja: „Kezdetben a program nyilvánosságra hozott célja a kommunikációs kutatás volt. Ám születtek olyan vélemények is, hogy a rendszer módot nyújt a légkör, azon keresztül pedig az időjárás befolyásolására. A HAARP célja mára már nem titkoltan a ballisztikus rakéták megsemmisítése, valamint az időjárás kontrollálásának lehetősége.
A technikai eljárások közül néhányat már kísérleti úton is sikerült szemléltetni. Ezek közé tartozik a vertikális, az átlós HF (nagyfrekvencia), valamint a mikrohullámú felmelegítés és a magnetoszféra modifikáció. E műveletek fontos katonai felhasználási területei közé tartozik az LF (alacsony frekvencia) kommunikációs, a HF vezetékes kommunikáció, valamint a mesterséges ionoszféra létrehozása. A mesterséges ionoszféra-tükör (AIM) adott frekvenciájú vagy frekvenciatartományú elektromágneses sugárzás tükreként szolgálna, aminek következtében alkalmazható lenne a baráti kommunikációk, illetve az ellenséges információtovábbítás kiindulási pontjának meghatározására.
A létrehozott antennarendszerrel lehetőség nyílik az ionoszféra melegítésére. Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám-nyaláb teszteket végeztek vele az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és mindent megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.
A legnagyobb ionoszféra-melegítő képes arra, hogy 1200 km2-es kiterjedésben 27 000 °C-ra hevítse fel az ionoszférát. Az antennarendszer irányított (irányhatású), vagyis az elektromágneses hullámok tetszőleges irányba sugározhatók vele. A felmelegített ionoszféra mintegy 50 km-es körzetben megemelkedik (lásd az ábrán). Ez a légköri nyomásviszonyokra, sőt a magas légköri, nagy sebességű áramlásokra is visszahathat. A baj az, hogy nem ismertek a beavatkozás hosszútávon jelentkező következményei, ugyanis az időjárásra gyakorolt hatása katasztrofális is lehet.”
A HAARP keretében fejlesztették ki a „Stratégiai Védelmi Kezdeményezés”-t (SDI), mely a csillagháborús technológiák szerves része.
Tudósok, kutatók igazolták, hogy a HAARP teljes kapacitással működik és képes hatalmas áradásokat, szárazságokat, hurrikánokat és földrengéseket előidézni.
Dr. Nicholas Begich – aki tevékenyen részt vesznek a HAARP ellen folytatott nyilvános kampányban – szerint: „Hihetetlenül nagy energiájú, rádióhullám-sugárzó technológia, képes megemelni az ionoszféra bizonyos részeit, az adott térségbe juttatott koncentrált sugárzás révén. Az elektromágneses hullámok ezután visszaverődnek a Földre és mindenbe belehatolnak – élő és élettelen dologba egyaránt. Nehéz lenne nem összekapcsolni a HAARP-pal az USA által tervezett űrlaboratóriumokat. A HAARP egyben a katonai űrkutatással és űrfejlesztésekkel foglalkozó kutatások fontos része is. E program katonai alkalmazásainak következménye riasztó. A HAARP lehetőségei egybekapcsolva egy űrállomással, hatalmas energiák felszabadítására képes, akár egy nukleáris robbanás erejével is, a Föld bármely pontján, lézer- és részecskesugarak bevetésével – mindez rendkívül rémisztő.
Az időjárás befolyásolása mellett a HAARP sok egyéb célra is alkalmazható: „Klímaváltozást képez a légkör folyamatos, nagyfrekvenciás sugarak általi bombázása révén. A légkör felső részéről visszaverődő nagy energiájú alacsony-frekvenciás hullámok hatást gyakorolnak az emberi agyműködésre és a tektonikus törésvonalak mozgására. Általánosabban fogalmazva, a HAARP képes megváltoztatni a Föld elektromágneses mezejét. Így része azoknak az „elektromagnetikus fegyvereknek”, melyeket az amerikai kutatók „gyengédnek és kedvesnek” neveznek…
Dr. Rosalie Bertel a HAARP-ról: „Gigantikus fűtőberendezés, hatalmas károkat képes okozni az ionoszférában, nemcsak egyszerűen lyukakat üthet bele, hanem, annak felhasítása révén, a Föld egyes területeit hosszú időn át is képes kitenni a bolygónkat bombázó halálos erejű kozmikus sugárzásnak.”
Szerkezeti felépítésének köszönhetően képes teljes régiók mezőgazdasági és gazdasági rendszerének teljes tönkretételére.
Továbbá képes a viharok erejének megnövelésre, a magas légkörben kiszórt anyagok (ezüst-jodid, szárazjég, stb.) révén pedig aszályok és áradások kiváltására a megcélzott területen.
Továbbá ki tudnak váltani légköri zavarokat extrém alacsony frekvenciájú radarjelek használata révén (ELF) és hirtelen klímaváltozásokat kelteni.
Ez pedig azt jelenti, hogy a HAARP képes az amerikai katonai körök szolgálatában szelektíven megváltoztatni a „barátságtalan nemzetek” éghajlatát, vagy „megrendítő helyzetbe” hozni őket gazdasági destabilizálásukkal.
A filmben is hivatkozott „Két korszak között” című könyvében a korábbi nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brezinszki, így írt: „Ám ezeket a felhőket szét is oszlathatjuk általa...”
”A technológiai háttér lehetővé teszi a gazdagabb nemzetek vezetői számára, hogy olyan titkos fegyvereket fejlesszenek ki, melyekről a biztonsági erők tagjai közül is csak igen kevesen tudnak… Az időjárás befolyásolása alkalmas arra, hogy időszakosan szárazságokat vagy viharokat keltsünk.”
Katonai értelmezés szerint a HAARP tömegpusztító fegyver, melynek célja nem más, mint
birtokolni az időjárást, ehhez kifejleszteni az összes szükséges technológiai megoldást, mindeközben azokra a fejlesztésekre koncentrálva, melyek katonai alkalmazhatósággal bírnak.
A baráti hadműveletek támogatása, az ellenfél tevékenységének megakadályozása a környezeti-időjárási paraméterek kis területeken való megváltoztatásával teljessé teheti a globális kommunikáció és a közeli világűr feletti ellenőrzést, az időjárás-befolyásolás olyan lehetőséget kínál a hadban álló félnek, ami biztosítja számára a széleskörű csapásmérést az ellenfélre vagy annak leigázását.
Nos, az természet, az időjárás befolyásolásán túl, - mint a bevezető filmből is kiderül – a HAARP egyéb téren is beavatkozik. Ez a másik terület az elme kontroll. Melynek épp ilyen káros a hatása, s melynek a céljai és érdekei azonosak. Vagyis épp úgy felhasználhatók, s fel is használják! Katonai, politikai, és gazdasági célok elérésére.
Fehér Farkas - Szabad Riport Tudósító Iroda


Forrás: http://www.jovonk.info/2011/02/08/haboru-bolygo-ellen



Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése