Milyen embereket vonzol magadhoz?

Ami az emberek között történik, az sohasem véletlen! Az sem véletlen, ami a te életedben történik, és az sem, hogy milyen kapcsolataid voltak, és ezek hogyan alakultak. Mindenkiben rejlik egy erő! Ez az erő felel mindazért, ami veled történik, és minden olyan eseményért, ami meghatározza az életedet.
Ez az erő folyamatosan hat, függetlenül attól, hogy hiszel benne vagy sem, illetve akarod, vagy sem.

A vonzás

Miért van az, hogy egyes emberekhez mindenki vonzódik, míg másoknak ki kell harcolniuk a szeretetet? Miért vonzol magadhoz mágikusan egy bizonyos típusú férfit vagy nőt, míg másokat, akikkel a párkapcsolatod is jobban működne, nem? Miért alakul minden kapcsolatod feltűnően ugyanúgy, függetlenül attól, hogy minden erőddel megpróbálsz ezen változtatni? Miért nem képes a partnered hosszú távon is másképp viselkedni, mint szokott, bármennyire próbálkozik. Miért az ellenkezőjét kapod a világegyetemtől annak, amit minden erőddel el akarsz érni?
A válasz a szívmágnesed vonzóerejében keresendő. Ez az erő független a külsődtől, a képzettségedtől, a korodtól, az anyanyelvedtől, és az anyagi körülményeidtől. Úgy működik, mint egy mágnes: gondoskodik arról, hogy találkozz bizonyos emberekkel és körülményekkel, reagálj rájuk vagy közömbös maradj.

Minden reagál mindenre

Te magad sokkal több vagy egy anyagnál, mint amit a tükörben látsz. A tested, a gondolataid és az érzéseid különböző formájú energiák, amelyek hatással annak más energiákra. A rezgés és a rezonancia alaptörvénye szerint a hasonló vagy az ellentétes különösen nagy hatással vannak egymásra – rezonanciába lépnek egymással. Ez a reakció mindig másképpen történik: hozzánk illőnek vagy nem hozzánk illőnek, kellemesnek vagy kellemetlennek érezzük, majd ezekre az érzésekre is megfelelő gondolatokkal és cselekedetekkel reagálunk.

Semmi sincs ok nélkül

Azokat az embereket, akik kapcsolatba kerülnek veled, és megérintenek érzelmileg, 80 %-ban saját mágnesed ereje, 20 %-ban pedig a külső tényezők vonzották hozzád. Még ha bizonyos emberek vagy események látszólag véletlenül léptek is be az életedbe, jó okuk volt rá, még ha ez olykor nem is olyan kézenfekvő.

Mindennek értelme van

Gondolj arra az emberre, aki jelenleg párkapcsolatban él veled, vagy idézd fel a legutóbbi kapcsolatodat. Nem a vonzalom vagy a szerelem az egyetlen oka annak, hogy rátaláltál. Ennek az embernek van valamije, amire vágytál, vagy olyasvalamit testesít meg, amely ismerős neked, és közel áll hozzád. Valószínűleg mindkettő egyszerre. Eltekintve attól, amit együtt éltek meg, együttléteteknek mélyebb értelme is van. a másik ember segít neked, hogy választ kapj a két legalapvetőbb kérdésre: „Ki vagyok?” és „Mi a szeretet?”. Együttlétetekkor, sokkal többet tudhatsz meg magadról, mint ha egyedül lennél. Párodnak köszönhetően elkezded szeretni önmagadat és az életedet, mert megmutatna neked és erősíti a benned lévő szépséget. Párod viselkedése akadályozhat is téged, de végül elvezethet erősségeidhez, öntudatodhoz és belső szabadságodhoz. Ez olykor gyorsan megy, néha hosszabb ideig is eltart, a cél azonban mindig ugyanaz.

Minden emberi kapcsolatnak ugyanaz a célja:

• Erősíteni a meglévőt,
• Kiegészíteni a hiányzót,
• Egyesíteni a különbözőt,
• Felismerni saját magunkat.

Miből áll a szívmágnes?

Szívesen jársz moziba? Szereted a filmeket, a regényeket vagy a jó történeteket? Miért? A mozi nem pusztán egy társas szabadidős tevékenység. Sokkal inkább érzéseket ad át. Egy szerelmes vígjátékra ugyanis más emberek ülnek be, mint egy háborús filmre. Minden film speciális közönséget vonz a mozikba, mert a látogatók különleges érzéseket és élményeket várnak tőle.
Mágnesed elsősorban a te személyes „filmjeleneteidből” áll. Mindaz, amit átéltél, vagy át szeretnél élni, saját személyes érzéseid mozijává válik. A környezetedben lévő emberek „érezni” fogják filmed előzetesét, és vagy vonzódnak hozzá, vagy semlegesen illetve elutasítóként viselkednek veled szemben, attól függően, hogy milyen érzéseket akarsz megélni vagy éppen elkerülni. Kapcsolataid megváltoztatásához az jelenti az első lépést, ha megérted mindezt. Így ha valami nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna, kevesebb időt pazarolsz majd a szemrehányásokra, és inkább az újrakezdésen gondolkodsz.

Amit érzel, és ahogyan érzed, az meghatározza a kisugárzásodat. Olyan embereket vonzol tehát magadhoz, akik éppen ezt keresik, még ha különböző okokból is!

Kit vonzol magadhoz és miért?

Nem olyan embereket vonzol magadhoz automatikusan, akik illenek hozzád, hanem olyanokat, akiknek arra lehet szüksége, amit sugárzol. Mágnesed vonzást vagy taszítást elősegítő alkotó részei elsősorban a következők:
• Saját és mások kellemes és kellemetlen tapasztalatai. Ez utóbbiak abban az esetben, ha cenzúrázatlanul ültetted át ezeket a saját gondolatvilágodba.
• Saját és más emberek elvárásai, töprengései és különféle félelmei.
• Vágyaid, ötleteid, céljaid és döntéseid.
• Valódi lényed magja.
Legerősebb hatással azok az alkotórészek rendelkeznek, amelyeknek pillanatnyilag nem is vagy tudatában. Ha valódi lényed határozná meg a kisugárzásodat, akkor olyan embereket és eseményeket vonzanál az életedbe, akik tökéletesen illenek hozzád. Elsősorban olyan dolgokkal találkoznál, amelyek harmóniában állnak veled.

A női és a férfi mágnes

Minden férfi hordoz magában nőies minőséget, és a nők is rendelkeznek férfias energiákkal. Nőies minőségűnek érezzük a következőket: érzések, diplomácia, törődés, beleérző képesség, szociális érdeklődés, kommunikációs képességek, beilleszkedés. Férfias tulajdonságnak számítanak a következők: értelem, logika, dominancia, cselekvés, hatalomgyakorlás, célok követése, vagy-vagy döntések.
A nő és a férfi tudattalanul mindig arra törekszik, hogy együtt „egy egészet” alkossanak, tehát megkapják a másiktól azt, ami hiányzik belőlük. Nem létezik olyan férfi, aki kizárólag férfias tulajdonságokkal rendelkezne, ahogyan olyan nő sem, aki minden szempontból nőies.

Hogy a szívmágnesed mennyi férfias és nőies összetevőt hordoz, meghatározza, milyen férfias vagy nőies a partnered, akit magadhoz vonzol.

Az „erős nő” – „gyenge férfi” paradoxon

Azok a nők, akik önállóan élnek, és kézben tartják az életüket, különös jelenséget tapasztalhatnak a velük kapcsolatban álló férfiaknál: a férfiak csodálják és tisztelik őket, de úgy tűnik, egyidejűleg valamiféle megmagyarázhatatlan félelmet is éreznek velük szemben, és nem mernek párkapcsolatot kezdeményezni velük. Ennek az az oka, hogy bár a férfiak azokhoz a tulajdonságokhoz vonzódnak, amelyek hiányoznak belőlük, igenis férfinak akarják érezni magukat a nő mellett. Ez utóbbi pedig nem sikerülhet, ha a nő éli ki kapcsolatukban a férfias minőségeket. Ám ez fordítva is érvényes. A nők a férfi érzelmes tulajdonságaira vágynak, de ha a férfi túl sok érzést visz a kapcsolatba, gyakran nem tudnak rá igaz férfiként tekinteni, felnézni.

Nem az a kulcsa szívmágnesed nőies vagy férfias kisugárzásának, amit teszel, amit mondasz, vagy ahogyan öltözködsz, hanem az, ahogyan érzel!

Ha egy férfi férfiasnak (erősnek, határozottnak, öntudatosnak) érzi saját magát, azt a nők is megérzik, és feltűnően erősebben vonzódnak hozzá, mint az izmokhoz, a férfias öltözködéshez vagy a státusszimbólumokhoz.

A belső kapcsoló, amely megváltoztathatja a kisugárzást

Képzeld el, hogy van benned egy kapcsoló, amellyel ide-oda kapcsolgathatsz két meggyőződés kötött. Máris látod belső szemeid előtt ezt a kapcsolót? Akkor jó! A kapcsoló jelenlegi állása aktuális kisugárzásodért felel.
Mit akarsz kisugározni? Azt akarod, hogy a partnered vonzó nőként tekintsen rád? A feladat egyszerű: érezd magad annak! Állítsd belső kapcsolódat a „vonzó nő” állásra, vagy a „csábító nőiességre”! Válassz olyan jelzőket, amelyek megfelelnek a vágyaidnak, majd kapcsolt át, és figyeld, mi történik. Érezd, minden egyes lépésedben és mozdulatodban, hogy vonzó vagy. Ehhez nem kell tükörbe nézned, és be sem kell magadnak beszélned, hogy így van. egyszerűen csak érezd magadban a változást, de ne mesélj róla senkinek. Egyszerűen csak figyeld meg, hogyan viselkednek a környezetedben élők.

Nem a tested számít! A dolog ennél sokkal egyszerűbb. CSAK a kisugárzásod fontos!

Ha helyesen állítottad be a kapcsolót, nagy valószínűséggel történni fog valami, anélkül, hogy neked bármit is tenned kellene. Egyetlen feladatod abból áll, hogy felidézed a kapcsoló képét, és átérzed, mi történik, ha átállítod. Bármelyik kisugárzásra átkapcsolhatsz, amelyikre csak akarsz. Ez a kapcsoló nem pusztán játék, hanem igen hatásos eszköz is. rádöbbent, hogy csak megváltozott önértékelésed hat másként az emberekre, és változtatja meg mások veled szembeni viselkedését.

Ne csak higgy, figyeld meg magad!

Mindaz, ami meghatározza a kisugárzásodat, nem tudásból, hanem élményekből és tapasztalatokból keletkezik. Abból, amit valóságod milyenségén keresztül érzel. A megélt és átérzett tudás sokkal erősebb, mint a megtanult. Minél inkább tisztában vagy saját életed működési mechanizmusával, annál védettebb leszel az idegen befolyások ellen, és annál erősebben vonzza magához mágnesed azt, amit igazán szeretnél.
Figyeld hát meg az embereket, önmagadat és másokat. Nincs jobb dolog a bizonyosságnál. Fogadd el a szívmágnes titkát, éld az életet, és figyeld meg, mit vonzol magadhoz. Pillantásod már sohasem lesz olyan, mint régen.

Cselekedj kevesebbet, és érezz többet a kisugárzásodért! Elsősorban önmagadat és csodálatos lényedet érezd!

A vonzás oka

Mágnesed – a hasonló embereken kívül – elsősorban olyanokat vonz, akik azt keresik,a mit kisugárzol. Akiknek a te kisugárzásod meghatározott élményeket és érzéseket ígér. Kisugárzásodat érzéseid alkotják, ezek pedig élményeid és a valóságról alkotott képed eredményei.

A vonzás célja

• A kölcsönös vonzás célja abban áll, hogy az emberek a szokásos érzékelésen kívül is „felismerhessék” egymást, és megélhessenek egymással bizonyos helyzeteket.
• A találkozásoknak mindig az az értelmük, hogy fejlődjünk, és többet tudjunk meg magunkról és másokról.

A megtapasztalás

• Idézz fel a múltadból fontos eseményeket és embereket. Hogyan fejlődtél ezeknek a nagy hatású találkozásoknak a hatására? Utánuk is megéltél-e hasonlót, vagy találkoztál-e hasonló emberekkel?
• Figyelj meg az ismerőseid közül olyanokat, akik barátként vagy párként találtak egymásra. Tegyük fel, hogy ennek nem csak az az oka, hogy kellemesen érzik magukat egymás társaságában, hanem mert valami meghatározót élhetnek meg a másik mellet. Milyen élményekhez segítették hozzá egymást, és ki milyen szerepet játszott ebben? Ki fejlődik a kapcsolatban, és ki ragadt le benne?
• Figyelj meg embereket, akiken valami feltűnőt veszel észre. Mit próbálnak bevonzani az életükbe öltözködésükkel, viselkedésükkel vagy státusszimbólumaikkal? Mi után vágyakozhatnak, ha ezt teszik, ami miatt felfigyeltél rájuk?

Változtasd meg a szívmágnesedet!

• Ha megfigyeled és megérted, milyen események és emberek reagálnak egymásra, egészen új nézőpontból tekinthetsz a téged körülvevő valóságra. Ha megtapasztalod mágnesed erejét, tudatosan alkalmazhatod és át is alakíthatod. Ez a tudás mindenképpen változtatni fog a kisugárzásodon, és annak aktív irányítója lesz.
• Képzelj magad elé egy „belső kapcsolót”, és állítsd át arra a kisugárzásra, amelyre vágysz. Ezenkívül semmit nem kell tenned. Ezután figyeld meg, mi történik.

Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-9395.html



Add a Twitter-hezAdd a Facebook-hozAdd a StartlaphozOszd meg a Citromail-lel!Add az iWiW-hezAdd a Google Reader-hez

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése